såå jäävla trött.

Heeeyy.

Är så jävla trött nu.. Känns itne som jag har sovit på jätte länge typ..
Igår så var jag ledig vilket var skitskönt. Åkte till nathalie i gränna typ vid 2 tiden,vid halv 3 knäppte vi första ölen ;) haha. sjööng siingstaar och hade oss!
Sen kom tommy och de andra killarna så då åkte vi in mot staden där vi skulle taemot vårt älskade hv!!!  jätte mycket folk men ändå såå jävla dött. halloo? vi har vunnit smguld. Hade itne gjort någonting om jönköping hade kunnat visa det liiiiiiite mera. jaja whatever.  åkte hem och spydde sönder.

resten av kvällen håller vi hemlig heh ;) <3



vaknade upp, mötte nathalie så drog vi ner till stan. Åt på älskade subwaay. sen var vi tyvärr tvugna att shoppa lite oxå.. jävla efterbliven är jag. har inte pengar till detta.. speciellt itne om jag ska åka till ullared den 10onde heller.

jaja var iaf hemma vid halv 3 tiden. La mig och somnade dirr typ. Men v a tvungen att gå upp halv 4 för vid 4 väntade jobb. och nu sitter jag här i min säng. Borde ta mig en dusch snart.

vad som händer imorgon är ännu oklart.
fest blir det iaf.


puss

neeeeeeeeeeeew

hejhejhejjj.

Har inte haft ngn dator på ett par dagar nu, har fått ngt jävla virus till min gamla stationära dator. Så idag fick jag impuls ryck och gick o köpte mig en laptopp. Det var helt klart på tiden! Så nu har jag gosat ner mig i sängen och ligger här och myser i min ensamhet igen..

Vad har hänt de senaste dagarna då.. Kommer knappt ihåg faktiskt.

Men i fredags iaf, Vaknade av att lilla julia ringde och väckte mig så jag åkte ner till henne och spelade spel och skrev handlarlista haha ;)  Sen åkte jag ner till stan en sväng och fikade med "bella" hehe de va nice det med.

Efter det blev det ett jävla liv.  Åkte sedan till gränna och söp mig skeeta full hos babe. var dock tvungen att pysa mot öa vid 11 för ja skulle upp och jobba kl 7 dagen efter.

Det gick faktiskt bra och komma upp på månnen sen, vid 12 kom mamma bort och bytte av mig för att ja skulle iväg till norrahammar och spela fotbolls match ;) haha ja sanning faktiskt. Va kriiiiis i laget och jag tycker fett synd om dom som tränar och om pappa som kämpar som fan för att de som vill spela fotboll ska få göra det. så jävla dåligt och svika så. så Nu på lördag blir det match i aneby igen ;)
iaf. Matchen började klockan 3, sämst tid eftersom klockan 4 började hockeyn där hv hade chansen att avgöra
. Vi vann iaf matchen med 2-1 heeelt rättvist ;) sen skyndade vi oss som fan och jag fick veta att det stog 0-0 efter 1a period. hann precis få på radion i bilen när äckel djurgården gör 1-0. men det dröjde några sekunder bara sen så smällde hv in 1-1. kom till alina precis när2a period va slut.
JAA ni såg väl matchen så jag behöver väl inte fortsätta. men när laine sen avgör i sadden, allvarligt jag trodde att jag skulle svimma. Behöver inte säga ngt mer än att KVÄLLEN VAR HELT JÄVLA UNDERBAR. Och imorgon ska vi ta emot vårt älskade hv vid attollen i jkpg och jaaa:)

sen blev det jobb i söndags igen och igår och idAG MED. men imorgon är jag ledig..så ska till nathalie och tagga upp lite inför kvällen, tidigt ;)
sen hoppas jag på att få träffa <3 senare...


Men nu känner jag att jag inte kan hålla mina ögon öppna längre så nu ska jag sova!:)
PUSSSS



whhhhaaaat?

någon som ser någonting annorlunda ?








´

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright




cpdag


Denna dagen har varit riktigt kass ända från start!

Började med att jag hade as svårt och somna inatt, låg och vände o vred och kände redan då att detta kommer bli en jävla kiss dag. Somnade la till vid 3 tiden, då var det 4 timmar kvar tills jag skulle gå upp och jobba, tss..

Klockan 9 ringer angelica från jobbet och undrar var jag är. Jag har nog aldrig flygit så snabbt upp från sängen, tog på mig första bästa och åkte bort. Väl där så möttes man av skrattande arbetskamrater som retades.

Slutade dock redan klockan 1 så det var inte så jätte farligt, kommer hem och det första jag gör är att trampa rätt på en jävla glasbit som kommer från mitt studentglas som någon jävel (läs mig själv) har tagit sönder och inte damsugit upp. Bloar som fan och ont gjorde det. Tillråga på allt detta så tjatar mamma om att jag måste plugga och det värsta var att jag inte hade ätit någonting på hela dagen. Och folk som känner mig vet att jag inte är rolig när jag är hungrig.
Så i väntan på att maten ( fläsk & löksås) skulle bli klart så stängde jag in mig på rummet så jag fick sura ifred.

När jag sen hade ätit var jag nöjd och glad, som en helt annan människa nääst intill ;)
Då kommer nästa idiotgrejj. Självklart ska jag somna i soffan och inte vakna förens halv 7 typ.  Så lycka till och somna ikväll EMELIE CPIDIOT KARLSSON.

Iaf har suttit och pluggat till körkortet nu hela kvällen. Skulle tränat men fick prioritera idag ;)
Imorgon väntar Jobb igen, Efter det så ska jag pysa in till staden och träffa min babe och kolla på hockey. HEJJJAA HV <3





haha fan vad söta, mittersta raden längst till höger innan läraren i oranget. Där ni!










sm guld, här kommer viiiiiii :D

säger bara en sak.


HV71 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu säger jag ifrån.

Är så förbannat trött på en del människor i min omgivning.
Orkar inte ens slösa min tid på en del av er längre.
Känner ni att ni vill ta åt er så gör det för all del.
Nu säger jag ifrån














VAAAAAAAAAAA, HARE VARIT HELG ;)

TJAAAOO.

har typ inte fattat att det har varit helg riktigt, blir så när man jobbar helgen. Är så van vid att typ festa på helgerna och gör jag inte det så känns det inte som helg.. det låter helt sjukt, jag är faktiskt inte alkolist ;)

Var en mycket jobbig begravning av min älskade vega i fredags, kännde mig helt trasig efteråt.. Prästen pratade om hela hennes liv och då brast det helt för mig. Tänk vilket liv hon har levt. 96 hela långa år. Såg verkligen upp till henne!  Och att se farmor och eira gråta! Det gjorde så sjukt ont i mig. Dom är inga personer som gråter.. Har aldrig sett min farmor gråta. Stentuff. Men det gjorde såå ont och se henne så ledsen då! 
Efter de så åkte vi hem till farmor och farfar och hade mysiskväll med dom, plus min älskade lovebebis.


På lördagen var det jobb som gällde, 7-16 och de va helt okej faktiskt, kändes lite skönt ( läs as jobbigt)  Med en vit helg faktiskt, va ett tag sen så det gjorde ingenting egentligen.
Sen när jag kom hem från jobbet så väntade värsta snyggingen hemma på mig, nämligen allas våran julia larsson. mycket mys, vi gjorde dock inte ett skit typ men de va nice ändån;)
Jobb även söndagen, och även idag. Fast idag gick jag kväll så lite sovmorgon fick jag allt.


Imorgon är jag ledig(!!!!)  så jävla nice, så ska fly in till staden är det tänkt.
Nu ska jag kolla på the nootboooook och drömma mig in i deras vääärld!

puss

Vila I Frid

Sov gott älskade Vega  ♥






blaaaaaaa

my days in bilder.  inte alls i ordning men orkar inte sitta och fixa.























Ser inte fram emot morgondagen alls, begravning. kommer bli en riktigt tuff dag.





JIIIIIDDER

HAHA shieet, sorry för mitt lilla fylleinlägg här om dagen!  snacka om snefylla. Usch, däckade på toaletten när jag kom hem och blev väkt av mamma mitt i natta då hon tyckte att jag kunde gå och lägga mig i min säng istället!
guud ja, Men det va trevligt ända tills jag blev för full iaf! 
Alina kom tillsist och vi började pimpla vin och vodka/påskmust haha dögott!
Sen kom andreas,calle och emma vid 22 tiden, då pallrade vi oss bort mot braheskolan och började partajja.
Konstigt nog minns jag inte så mycket av kvällen men det var säkert trevligt.
Vaknade iaf av att andreas knackade på mitt fönster och undrade när båten gick.  Fick pallra mig upp och titta efter.
Såg sen att jag hade blod över hela min höger hand! och ett stort cut märke på pekis, haha kommer då ihåg att någon jävel hade slängt en saranoff flaska mittavän så jag skulle plocka upp den och lägga undan men råkade då cutta sönder hela mitt finger. Lyckad som jag är:)

Var iaf sjukt bakis så somnade om direkt och vaknade väl frammåt 4 tiden.  Va ute med älskade love ett apr gånger, annars hände det inte mycket denna dag.


Imorse vaknade jag av att min kära syster linn ligger och spry, kräksjukan har nått the karlsson family house!  Pallrade mig iaf iväg till jobbet trotts att jag direkt när jag såg henne ligga där och spy kände att jag oxå började må illa och få ont i magen. Men har klarat mg än så länge och det hoppas jag att jag kommer fortsätta att göra för magsjuka har jag icke tid med just nu.

iveckan vet jag inte riktigt vad som händer, förutom jobb imorgon. staden på onsdag, brgravning på fredag och jobb lördag söndag.  Får se lite vad veckan har att erbjuda, något fläskigt förslag ? fest? ;)  höhö. nedå, ska ta det välldigt lugnt med alkoholen nu på någon vecka. Har blivit lite 2 mutch av det goda på senare dagar, vet att jag sa så förra måndagen oxå typ, men nu menar jag det ;) eller kanske itne haha :D  jaja whatever. Måste till doktorn oxå, det får bli på onsdag och ta reda på vad fasen det är för jävla fel på mig. Blir galen av att inte veta... och om det är så som jag tror att det är så går jag och hänger mig dirr typ. hihi



Nu ska jag iaf gå ut och ta en nattacigg, sen kolla på the notebook och drömma mig in i kärleksvärlden och önska att jag kommer att få det så bra ngn gång i livet. Just nu är det ikke troligt eftersom det finns vissa folk som bara vill fortsätta att förstöra för mig och se mitt liv helst gå åt helvette. JAJA hon är en liten fitta ändå och jag hatarey hihi :)


oj va långt de blev nu. Puss till dig som fortfarande läser PUSS

fulllleeee

hej mina kära vännerrTYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

är precis hemmkommen från enw helt okej trecilig pubadton på öa!
har typ kuuttat sönder mina fingrar så det blovar som fasen!   fas ja trcker så lsuvtar de inte bldoa!   får plåstra om mig själv pxh tycka synd ommig själv en studn först.  och herregus ser precis att jahr har stora provlem med att speiva rätt ord. vet inte riktiet gvad jag skriver. men bloar gör et!






ser nie :( 


nu sak jag gå och lägga mig ochs försöka säeet på en film ch sova, känns göt som fan och vaea hemma på öa coh då sova i sin alldeles egna säng helt by my self.

natti.




påskafton,

hejhejj.

Har jobbat hela dagen, jätte trevligt faktiskt! tycker det är så himla kul att jobba under helger och se hur glada de gamla är :)

Iaf har ätit godis hela dagen, även på jobbet så när jag kom hem mådde jag så illa att ja va tvungen att spy haha! då äre illa ;)


Nu har jag iaf precis fixat klart mig.. väntar just nu på att alina ska röra sin feta röv hem till mig så iv kan börja på riktigt, Det är nämligen PUBAFTON på öa ikväll. Mycket trevligt faktiskt! även andreas komemr hit lite senare. Så jag hoppas på en riktigt trevlig kväll tonight.

Nu ska jag klä på mig det jag ska ha ikväll och sen göra min tredje grogg och sen ta mig en cigg :)

Ha en trevlig påskafton!

puss





APRIL APRIL.

haha 1 april idag. kul dag, verkligen.
Blir alltid lurad jätte mycket, och bara idag än så länge så har jag blibit lurad 3 gånger! kuul, verkligen SKITKUL! HAHA ;)

har även försökt att lura min kära vän nathalie men de gick ju inge vidare.
Ska hitta någon och lura sen.

Nu ska jag alldeles strax pysa in till stan, ska fika med andreas och julia så de blir nice! :)


puss

´

HJÄRTA ÄR ALLTID STARKARE ÄN HJÄRNA. ALLTID.







RSS 2.0