Nu tar jag helg

YES, nu tar jag helg ;)
Kom nyss hem från jobbet och ska strax börja fixa mig för att åka in till staden för lite chill ferre med mina babes! :)

Vet inte riktigt hur länge jag stannar istan, jobbar inte förens på måndag kväll nu så kommer kanske inte hem förens då, men det märker vi!

TREVLIG HELG!

PUSS


Nu tar jag helg

YES, nu tar jag helg ;)
Kom nyss hem från jobbet och ska strax börja fixa mig för att åka in till staden för lite chill ferre med mina babes! :)

Vet inte riktigt hur länge jag stannar istan, jobbar inte förens på måndag kväll nu så kommer kanske inte hem förens då, men det märker vi!

TREVLIG HELG!

PUSS


freedag.

Hoppla!

Känns jävligt ovanligt att sitta hemma en fredag kväll.. Men på ett sätt ändå skönt på något konstigt sätt. Jag behöver nog trappa ner en aning på mitt festande i think och det vet jag att jag absolut inte ensam om att tycka hehe! ;)

Har iallafall jobbat ikväll, sjukt lugnt på dedära stället nu! riktigt gott.
tog mig nyss en goo varm dusch oxå, iomed att jag måste åka till stan direkt efter jobbet imorgon och hinner inte duscha innan jag åker.
Ska myspysa med hanna&jullan ♥ Sen kanskekanske eventuellt gå ut en sväng senare med andreas och co. Det blir nog bra ivilket som!

Nu ska jag smörja in mig med olivolja(?) för att jag är så torr över hela kroppen! och det klias och är skit jobbigt faktiskt. Sen ska min kära mor få klippa mina tånaglar. Dom som känner mig vet att fötter är det absolut värsta jag vet och jag kan itne ens klippa mina egna tånaglar för jag tycker att det är så jävla äckligt med fötter! t.om. mina egna haha!
Sen tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, ska ju somsagt jobba klockan 7 imorgon med!  Så jag tänkte somna in till vänner som alltid hihi. Är på säsong 10 nu för 7011 (sjuttioälfte) gången så snart ska jag börja om från början igen! så jävla bäst.

ta det lugnt ikväll nu småsiiisteers, är rädd om er faktiskt ♥



puss&godnatt ♥


välkommen helg! ♥

Godmorgon

guuuud vad jag är trött!  är precis hemkommen från baby nu, så har ätit lite frukost och nu hamnade jag framför tvn en sväng! Måste snart börja fixa mig för jag ska ner på stan en sväng och och shoppa lite. Nästan allt mitt smink är slut så måste kirra lite nytt!
Har iaf haft världens mysigaste kväll/natt. ♥

Är ju inte jätte taggad på att jobba hela helgen dock. Men helvette vad gott det är när lönen kommer sen! som idag tex :) ett x antal tusen kroner rikare nu och det är en alldeles obeskrivlig känsla ;)
Nej nu måste jag verkligen sätta fart, ska åka om en halvtimme typ.

later babes! ♥

TORSDAG

HEJJJ.

är såå sjukt seeg nu! ligger och kollar 2 and a half men och äter negerbollar haha!
Måste städa snart oxå, sandra kommer hem om ca 1 timme och jag lovade att jag skulle ha gjort det tills hon kom hem!

va ju och träffade hanna & jullan innan oxå, skiiiitmysigt! vi käkade lite mat nere på stan och sen åkte vi till hannas place!  
imorgon är det jobb igen som gäller, jobbar dock kväll och det passar skit bra, ytterligare en sovmorgon and i like it.

nej! bäst att börja städa lite nu..

puss





CAN'T SLEEEEEEEP

ÅÅH, kan inte sova!  hatar verkligen att itne kunna sova, önskar att jag kunde vara en sån människa som det räcker med att man lägger huvet på kudden och somnar direkt. Men självklart inte!
iof så har jag väl inte direkt försökt ännu, Men känner mig inte sådär jätte trött egentligen.
Fast jag vill sova, inget roligt på tv och det finns bara dåliga filmer här i hva. Vill kolla på älskade vänner.. :(

Nae måste iaf göra ett försök och sova nu, Måste upp klockan 6 och kolla på hockey sen.
ska kolla om sandra har någon bra film här på datorn men det har hon säkert inte!

Får i värsta fall kolla på hockeyn som är på¨tv nu.
jaja. godnatt iallafall.





onsdag

hej.
är sjukt seg nu! ligger och tittar på stafetten, just nu verkar det gå rätt bra och johan olsson på andra streckan leder!
Idag har jag varit med julia en sväng. välldigt trevligt eftersom det va typ.. flera månader sen jag träffade henne sist. Min lilla tjockis hihi!
Sen skulle hon på något möte med jobbet så jag pyste hem och tog ett låångt bad, Mycket skönt det med.

Imorgon ska jag först upp kl 6 och kolla på hockey! Sen ska jag luncha med hanna&jullan, va skit länge sen jag träffade dom två oxå så det blir jätte mysigt!

ska även försöka hinna lära mig att gå i klackisar imorgon och kanske gå en sväng på a6 med sötjessica :)

Sen hoppas jag på att få träffa baby på kvällen sen <3

Nu ska jag fortsätta med att ligga i soffan som är välldigt ansträngande ;)


pettsonbabe!

LEEDIG

hejhopp!
Är nu ledig onsdag torsdag så nu sticker jag in till stan igen!
Har massa saker jag måste göra,
bla luncha med hanna och jullan :)
Lära mig gå i klackisar ;)
och mysa med babe.


laaater ;)


:*

hejsan hallå igen!
erkänn vad sjukt snyggt det blev här nu eller hur?
TACK JONTEBOY för det!

Nu kallar något sjukt viktigt på mig så jag ska pysa!
tänkte bara tacka för mig och lite så.

puss <3



YEEEEYY.

HAALLÅÅ IGEN :D
stora förändringar kommer att ske här på min lilla blogg inom snar framtid!
guuuuud så snyggt det kommer bli:)





<3

måndag baby

tjaaa!
Idag är också en såndär dag man önskar det fanns fler utav.
Igenting har varit dåligt idag, förutom att jag har haft lite ont i skallen innan när jag kom hem från jobbet. Men annars så har dagen bara gliiiiiidit förbi!

Gick upp typ halv 6 imorse, tog en kopp kaffe och en morgon cigg och kände mig skit pigg! det gör vi till en rutin för så pigg har jag aldrig varit kl 6 på månnen ;)

JÄVLAR vad snö det är ute eller. haha är typ insnöade här. va tvungen och testa hur djup snön va, så traskade rätt ut i gräsmattan och jag bara försvann ner typ. gick typ till rumpan haha :D

Nej men har en jävla överskotts energi nu. stackars mamma som måste stå ut med mig!  bäst jag går och retar henne lite nu så hon inte sommnar ifrån mig för det lär jag ju inte gra än på läääänge :D  
bajjjjheeeeeeyyyyyyy

HEELGEN

tjeena.
Alltså fan vad kallt det är, till och med inne är de svin kallt och jag bara fryser!
Har nyss tagit en lååååååååååång dusch så just nu känns det lite bättre höhö.
Helgen har varit.. vad ska man säga,. händelserik fast ändå inte.
I Fredags så va jag först och åt på chili thai med sandra, aldrig ätit där innan men det va helt okej, kanske inte riktigt min stil som typ donken är men gott iaf.
Åkte sen hem efter det och började tagga och fixa mig lite för på kvällen vankades utgång!
Vid 7 typ kom killarna och vi började kröka dirr. Började med ölspelet och tangera som vanligt och lite senare när alla hade blivit goa o glada gick vi över till sing star och som vanligt vann jag inte en ända gång haha :)
Sen typ vid 22 tiden så började vi röra oss in mot staden, gick först o tog stämpel på centrum och sen traskade vi vidare mot amor där vi träffade jessica och hennes friends. Mycket trevligt.
När vi hade suttit en stund så gick vi tillbaka till centrum och helt ärligt så vet jag inte riktigt vad vi gjorde där, dansade och drack osv. Träffade även på lite old klassmates riktigt roligt det med!
Flydde sen hem i panik eftersom min lilla stalker vägrade och ge sig så jag slängde mig på första bästa buss, När jag hade kommit till ciggaren upptäckte jag att jag hade satt mig på 3an istället för 1an :(  SÅ fick hoppa av vid ED och traska tillbaka mot cigarren och invänta 1an som kom efter typ 10 min så det löste sig det med!
Hoppade av vid shell och vinglade hemmåt, sötis sistrar kom och mötte mig så jag slapp och gå ensam i mörkret ;)

Vaknade och mådde skit dåligt på lördagen, dels för att jag har en jävla förmåga och säga fel saker när jag har alkohol i mig och dels för att jag var bakfull. Hade typ ont i hela kroppen och mådde almänt kass som vanligt på lördagar typ!
Spenderade iaf nästan hela dagen i sängen vilket var jävligt behövligt. Åkte ner till willys och köpte lite mat (fiskbullar♥ ) Sen la jag mig i soffan och sov ett bra tag igen. riktigt gott det med.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen sen, det slutade ju bra för min del sen trotsallt och det är jag överlycklig för.
Hoppas det här blir bra nu
du&jag♥

Iaf vaknade typ runt 1 tiden med baby vid min sida, underbart som alltid.Gick hem till huskvarna och slängde mig i soffan direkt. jävla slapptask jag är..?
iaf nu så sitter jag hemma på öa och inväntar skidskytte för damerna! Sen efter det ska jag sooova, är tro det eller ej trött som fan även fast jag typ har sovit bort hela helgen haha nästan.
Imorgon är det jobb som gäller igen och även så på tisdag, sen är jag ledig onsdag torsdag och då MÅSTE jag till körskolan. Har även tänkt träffa juliababy om hon nu inte har någonting annat planerat =)

Nej men nu ska jag tillbaka till där jag hör hemma. SOFFAN HERE I COME.

PUUUSSSSSSSSSS



LIFE IS A BITCH

HEEY.


gårdagskvällen var jävligt nice.
Förutom på kvällen/natten när allt blev knasigt.
my baad ;)



har legat i sängen hela dagen och det tänker jag fortsätta med ett tag till.
hoppas även på lite myssällskap later.



forever young

When i was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone.












Tisdag

tjeenis!
Är helt sjukt trött efter att ha jobbat hela dagen, bokstavligt talat!
mamma har lagat fisk till mig nu så de har jag nyss smällt i mig så nu sitter jag här, mett och belåten höhö. Väntar på herranas skidskytte oxå som börjar om 10 min cirkus. Hoppas på ett under och ett guld vore ju absolut inte fel. fick nyss jobbig hicka oxå..
Imorgon är det jobb återigen som gäller. 8-16, sen personalmöte, Mitt livs första personalmöte haha ;) välkomen till vuxenlivet emelie! :D

Är sjukt taggad till helgen, vill ha fredag helst nu då blir det fest och utgång för hela slanten med förfest @ my place förmodligen om allt går enligt mina planer :)








PUSS PÅ ER.

Söndag IGEN

shasha.

Nu är det söndag igen, fan vad tiden går fort nu för tiden.
Har iaf varit en lugn dag, vaknadeväl runt 1 tiden, underbart med sovmorgon!
vid 3 var det dags för helgens andra kalas, denna gången var det min lilla alvin som fyllde 3 år.
Skulle dock börja jobba kl 4 så det blev en snabbfika bara men lika trevligt det!
Påjobbet gick det bra med som vanligt, välldigt lung kväll faktiskt! Konstigt att det kan ändras så fort, på bara en vecka.. Eller det ärväl itne så konstigt egentligen men känns lite konstigt eller så. blabla whatever som om ni bryr er =)
usch imon ska jag jobba igen, hela dagen från 7-16, med nästan bara folk från bemanningen.. men det gr vöäl det oxå, jag får bossa dom så ska nog även det gå.


måste göra en "to do list" till mig själv för att komma ihåg vad jag måste göra denna veckan!

överst kommer faan städa mitt rum. ser återigen förjävligt ut, allt jag hade med mig till stockholm ligger fortfarande halvt i väskan, restan ligger på golvet..

Sen måste jag sluta att vara så jävla pmsig mot mig själv plus andra, orkar fan inte med mig själv ens haha.

Måste även pallra mig ner till körskolan och sätta mig och plugga så jag fortfarande kan få mitt jäävla korkort i detta liv.

Måste festa i helgen =)


det är det jag kommer just i denna stund, med mycket stor risk för att jag kommer på mer under veckan som kommer.


Nu blir det vänner as always sen sova.
puss
















lördag.

Vilken svordom använder du mest?   säkert fan, eller jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?   om jag börjar jobba 7 som jag oftast gör så kvart över 6 och halv 7.
Var köper du dina matvaror ifrån? coop, willys ica typ.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?  vara med höhö.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en snygg bil och åka utomlands och en lägenhet.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yes.
När var senast någon stötte på dig? förra helgen kanske.
Vad åt du till middag senast?  potatisgratäng och en go köttabit!
Kan du vissla? klart jag kan.
Tittade du på tecknat när du var liten? haha jämt!
Äger du några popband t-shirts?  hm.. tror fan inte jag gör det.
När flög du senast? har aldrig gjort :$
Pratar du några andra språk?  engelska skulle det väl vara då
Har du gråtit offentligt? om jag har.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? tattuering tack,
Vad har du med dig in på bion?  popcorn
Vad har du för väder? snööhelvette.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? omvårdnad med anna.
När sov du senast på golvet? haha tror det var när jag sov hos nathalie när hon bodde i tranås för ett par år sen!
Vilken är din favorit drink? REDBULL VODKA.
Gillar du din boendesituation? ne
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? många.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? det beror heltohållet på. ibland, ibland inte alls
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha alltid jag och jullan !
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20 vettu.. ;)
Tror du på liv på andra planeter? haha nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?  gå och gräv ner dig!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? skulle vara jävligt roligt, men skulle förmodligen aldrig våga eftersom jag är jävligt höjdrädd:)
Tycker du om att krama folk? ja
Äger du en digitalkamera? jaa, fast både laddaren och sladden till datorn är borta.. :/
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? haha min syster tycker jag är lik molly sandén! xd
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? SÅINIHELVETTE ATT DET GÖR. ( ja, du kan ta åt dig.)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? haha nej, älskar kött
Är du mörkrädd? nej inte ett dugg.
Tre saker du alltid har med dig? mobil, cigg & tändare ;)

 

 


fredag.

You look into my eyes
I go out of my mind
I can't see anything
Cos this love's got me blind
I can't help myself
I can't break the spell
I can't even try

I'm in over my head
You got under my skin
I got no strength at all
In the state that I'm in

And my knees are weak
And my mouth can't speak
Fell too far this time

Baby, I'm too lost in you
Caught in you
Lost in everything about you
So deep, I can't sleep
I can't think
I just think about the things that you do

Well you whispered to me
And I shiver inside
You undo me and move me
In ways undefined
And you're all I see
And you're all I need
Help me baby (Help me baby)
Help me baby (Help me now)

'Cause I'm slipping away
Like the sand to the tide
Falling into your arms
Falling into your eyes
If you get too near
I might disappear
I might lose my mind


I'm too lost in you <3


TORSDAG.

helt seriöst, jag va nyss med om en nära döden upplevelse!
Helt plötsligt fick jag så jävla panik ont i magen, har aldrig haft så ont tidigare, känndes verkligen som jag skulle dö ett tag allvarligt talat.
Men det försvann sen!
Satt och kollade på vinterspelen och då var min gamla favorit från gladiatorerna om ni kommer ihåg det?  PLEXUS! haha dom skulle göra någon hinderbana på skidor och fyfan vad roligt det var haha helt sinnes.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen kolla på paradise hotell, veet att jag är efter och att det redan är slut och så. Men jag hade inte riktigt tid att kolla när det var innan så jag har börjat titta nu. Kollar mest för att titta på stefan! DRÄGGEL.
btw så träffade jag ju på honom i stockholm förra helgen och FYFAN SÄGER JAG BARA.




GODNATT FÖRFAN.

Är på jävligt dåligt humör just för tillfället. Har ingen aning om varför jag känner mig så sur egentligen men känner att det är bäst för alla andra att just nu bara hålla käften stängd.
Jag ska lägga mig och kolla på vänner nu, kanske det ända som skulle kunna få mig på bra humör just nu.
Tror jag kräver för mycket av folk, det känns så! Det jag verkligen vill ha existerar inte ens.. Inte för att jag inte är nöjd över det jag har! för det är jag jag har det bästa i alla kategorier. MEN jag saknar ändå någonting. Kanske någonting som jag inte ens vet själv vad det är? Kanske ser jag inte bara.. Att det bästa står mitt framför ögonen på mig och att det bara är jag som är ett jävla pucko?

shiit alltså. Det där fattade jag knappt själv ens.
 


onsdag.

TJAA.
Sitter här och dricker fanta och njuter av livet.

vaknade och hade en sån fet jävla klump i magen imorse, drömde en sån underbar dröm och vart helt besviken när jag vaknade upp och insåg att det bara var en drömm. Hatar sånt verkligen. Men det va bara att inse fakta och komma tillbaka till verkligheten igen och åka och jobba som vanligt!
Va på mitt livs  första kurs oxå haha ;) social dokumentation skitseegt verkligen men det gick det med.

Är skittrött som vanligt efter jobbet så nu ska jag ta mig en powernap as always i väntan på att min fader ska laga mat till mig.. Är skithungrig och han ska laga lax! love it.

Imorgon blir det jobb igen, sen är jag ledig ända tills söndagkväll! så jävla skönt ska inte göra ett skit, inte ens festa tror jag.. Fast dom planerna kommer förmodligen att ändras ju närmre helgen kommer.

Nejmen powernapa var det nu ja.
puss

ps. jag ska fan färga mitt hår. Antingen brunt eller tillbaka till min naturliga hårfärg har varit blackhead i 1 år nu typ.

 

 


STOCKHOLM!


tjaa!
Är helt slut efter helgens tripp i stockholm.
Plus att jag inte kunde sova inatt och har jobbat idag!
Men våran lilla resa har iaf varit jätte rolig och vi har haft det sjukt bra, som ni ska få se nu på alla bilder!


Vi åkte typ kvart i 10 från jönköping, så här pigga va vi just då.  vi hann la knappt komma ut från jönköping innan vi däckade båda två!

Efter mycket omochmen hittade vi tillslut fram till hotellet där vi skulle bo. Det tog mig ca 5 minuter innan jag hade slängt ut alla kläder på golvet som alltid haha!

När vi hade kommit iordning så fixade vi oss för att utforska stan lite närmare! även här efter mycket omochmen hittade vi ner till stan, med lite hjälp av henkeboy så lyckades vi även med det. Tanken var att vi skulle festa på fredagskvällen egentligen, MEN jag va emr myssugen. Så vi gick till coop som låg precis jämte hotellet typ och köpte cola och godis istället!


Så kvällen spenderades i badkaret haha! Vi somnade väl typ runt 11 tiden haha.


På lördagen väcktes jag av nathalie.. klockan 10 typ, Frukosten på hotellet serverades mellan 7 och 11 på helgen, så ja. Det var bara till att pallra sig upp och käka god hotellfrukost.
Sen när vi hade gjort det, tog vi tunnelbanan mot gamlastan och slussen för att kolla runt lite.


Jag satt och väntade på gunvald...



Men han hade säkert annat för sig för han kom aldrig tyvärr.



Sen var det dags att göra sig iordning för fest på kvällen..


Mina tuttar växte haha.



Blev några egobilder visst. vasegåååddddd







 






jag råkade spilla ut lite dricka på golvet, som vanligt oxå ;)



Puss på nathalie








Som nästan ALLA vet, så går jag aldrig i skor med klack! tycker det är jävligt snyggt så jag köpte ett par. Dock kan jag inte gå i dem men vafan, jag får öva! gick iallafall med dom hela kvällen. Typ från 11 till halv 7 på morgonen? Fast sista boten till donken, så va det knappt att mina fötter bar mig och det var faktiskt inte för att jag hade druckigt för mycket för det hade jag inte, skötte mig på den fronten oxå! :)
Hade iaf en mycket trevlig helg i huvudstaden och snart åker vi tillbaka dit.
Vi var hemma i jkpg igen typ vid halv 7 tiden igårkväll så då åkte jag direkt hem och så kom baby sen ♥
Somnade så fort jag kom till öa sen vid halv 12 tiden och vaknade när klockan ringde halv 8 imorse, det var bara att stiga upp då och masa sig iväg till jobbet.
Nu har jag suttit typ 2 timmar och försökt att lägga upp bilder men min dator är segast i världen så det tar sin lilla tid. Nu ska jag ut och ta en cigg, sen ska jag försöka vila lite om mitt liv ska gå ihop.
puss ♥


imorgon!

vid den här tiden är jag och anthalie i stockholm höhö.
Har packat ner lite bröte nu och hoppas på att jag har fått med mig det viktigaste iaf!
Om en timme ska börjar jag jobba sen ikväll åker jag och nathalie hem till huskvarna och sover där, sen imon klockan 10 i 10 så åker vi mot stockholm!
tar typ 4 timmar upp, undra hur vi kommer kunna sitta stilla i bussen nathalie ? ;)
haha nu ska jag fixa iordning mig lite för woork!
hörs på söndag igen med massa massa bilder från vårat lilla äventyr!

trevlig helg ;)



*

Det här påminner mig alldeles för mycket om någonting jag var med om för inte alls längesen och det är absolut ingenting jag vill vara med om igen. Aldrig mera ska någon få göra mig illa. Eller få mig att må dåligt, eller få mig ledsen. Aldrig mera!



.

Jag ska inte försvinna, världen skulle bli så mycket bättre då och det kan jag inte tillåta



NATHALIE, DET HÄR ÄR TILL DIG BABY.

Fan nathalie, På fredag åker vi till stockholm, VET DU HUR ROLIGT VI SKA HA ELLER ? så jävla roligt!
Ska bli så sjuuuuktskönt att komma bort från jönköping och tillbringa helgen i sthlm med ngn som är exakt likadan som mig!
Festa, shoppa ååh taggar sönder verkligen.
DO YOU FEEL LIKE I FEEL, NATHALIEEEEEE? NATHALIEEEEEE, NATHALIEEEEE!


snygga är vi oxå.


och pussas är vi bra på!



Och studenten klarade vi oxå av tillslut!


och nyår firade vi tillsammans!


och vi är fortfarande snygga!



Supa ner mig är du riktigt duktig på!

Kika gärna in på hennes blogg : vassse.blogg.se där hon har skrivit ett litet gulligt inlägg om mig hihi :)

 

Jag älskar dig pluttan <3


1 februari.

Hej.

1 februari är en dag som jag verkligen avskyr!
Mår så jävla dåligt när jag tänker på att jag har varit på Morfars grav typ 1 gång? Borde ha varit där mycket oftare än så, mycket oftare.. 
Så fort jag är ledig så ska du få all min tid.
En dag som denna saknar jag dig så mycket, Om jag hade vetat att den dagen på sjukhuset, På medecin B. Om jag hade vetat att det var sista gången jag såg dig, så skulle jag aldrig lämnat dig.
Minns den kvällen så himla väl! Bodde i stan då, på liljeholmen med jåpan och paulina. Va dock bara jag och jåp där då, Men så hade jag tidigare under dagen skickat ett sms till mamma, Men eftersom hon va på sjukhuset så hade hon ju telefonen avstängd hela tiden då. Men så helt plötsligt så fick jag leveransrapport. Kände direkt att någonting va fel, för klockan va väl runt halv 10 tiden på kvällen och både hon och mormor hade sovit där flera dagar tidigare!  Men iaf så ringde mamma direkt typ. Och jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde då.
skitsamma, hänt har det iallafall och jag kan inte göra någonting åt det! Förutom att bli bättre på att hälsa på dig och din grav för det är jag i nuläget värdelös på att göra.

Du är bäst morfar och jag glömmer dig aldrig <3


RSS 2.0