<3

Du och jag, vi ville dela livet
fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett?
men idag tar vi varann för givet
och har förlorat allt det där som var så rätt

men vad är det då som gör att jag är kvar ?
fast jag har sagt att jag ska gå åh åh
kan det vara kärlek, åh åh
kan det vara så, åh åh
att jag nog älskar dig ändå

vi har nog tappat bort varandra
som att otrohet och svek inte spelar nån roll
står kvar men går i smyg till andra
kanske bäst vi ger oss av åt varsitt håll

tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
packa väskan mot ett eget liv

paartyyyhelg,.jag och min snygging.


såååre skaa vaaaaaaaaranae men nu ska jag åka o kolla på fotboll. match mot norrahammar.
puuuusssss
så jävla trött

är sjuukt trött o seeg idag, har väll sin anledning.   vi är tysta om gårdagen.
och sen så är jag så jäääävla trött på alla som tjatar hela tiden, sluta gnälla och sluta snacka massa skit.
jag vill inte, förstå det, inte ett skit intresserad.
takkkkkkhejj


you and me, always and forever <3nananaaa

har jobbat ikväll, är sjukt trött nu så snart blir det sängen och vänner!
imon taggar vi fest i nässjö ;)
pussgodnatt.


student nu, jatacktisdag och jag är ledig

heeej,.

efter att ha varit sjuk måndag-onsdag förra veckan så va jag tillbaka på ryhov på fredagen för att jobba där hela helgen, började med bordsdekoration i skolan klockan 8, vi åt bara lite goda frallor sen fick vi sluta. sen kom jag la upp till ryhov typ vid halv 10 ngt sånt, och jävlar vilken daag, va full rulle heela tiden och jag fick göra jätte mycket!
sen fick jag sluta vid 3 typ och då kom julia o hämtade mig så det bar av till norrahammar o där började vi fixa oss direkt för att sen åka till granna på dildo party hos nathalie. mycke trevliga saker att köpa fanns det hah!
sen åkte jag o alina kvart över 1 båten hem o jag somnade direkt.
sen blev det lördag och jag skulle jobba även denna dag, fast hade lite sovis och började klockan 14. åkte med pappa in så han körde upp mig. och även denna dag var stressig som faan. fick knappt en lugn stund tyyp men de gick ju bra det med, fick sluta typ kvart över 9, skyndade mig hem till mormor o kollade på eurovision bla bla , och ja tyckte norges låt va lätt bäst haha.
sen upp halv 6 på söndag och jobba, usch va inte alls sugen på det. men det fick gå de med.
sen åkte jag hem 3 bussen o då ringer pappa o frågar om jag vill va me o spela fotboll sen klockan 5 och ja bah mmmm, inte alls sugen på det efter o ha jobbat hela helgen. men det gick bra ändå o vi vann med 5-0 över egnahem o ja känner att jag hade välldigt mycket påverkan av det ;) naaaaaaat.
men sen så eftersom jag va sjuk förra veckan så tyckte min handledare gott att jag kunde jobba på måndag med. ja bah YES! så de va bara upp o hoppa på måndagen där me, fick gå med en ssk då, lite intressant o gra lite annat än bara just allt omvårdnads arbete som alla usker får göra på den avdelningen jag är på.  fick sluta 2 timmar tidigare så de va skönt :D
så jag va hemma typ 4 på måndagen, och gick o la mig o skulle kolla på vänner. haha somnade typ klockan 6 och vaknade halv 12 imorse. haha trött va jag och konstigt nog är jag det fortfarande haha.  idag har jag mest pluggat eftersom cajsis kommer o hälsar på mig imon och hon förväntar sig säkert att få in massa av mig. haha uach ja. är inte riktigt klar med pluggandet så ska snart sätta mig med det igen, mickrobiologiskiten.  sen när jag har gjort det ska jag ut o gå en lång promenix.

puss


'

jag ljuger för mig själv, det gör fortfarande ont,. såå jävla oont

onsdag.

yes. kul att jag alltid kan lyckas pricka in att ajg blir sjuk till min praktik. nu är jag förkyld, har typ hostat sönder halsen, gör skiit ont. men hoppas på att kunna jobba helgen iaf. vill festa oxå men tror jag får hoppa det denna helgen, praktik heeeeela helgen och det suuger balle.

alltså vad ska jag tro egentligen?
du vet vad jag vill att du ska göra, jag behöver see det och det nu.

förövrigt så vill jag åka till gbg nununununuuu <3

pusslalaaaa

I can be your hero baby, I can kiss away the pain
I will stand by you forever, You can take my breath away

<3haha.

haha jag är så värdelös , de råkade hända någonting så allting försvann. så vi börjar om på nytt igen :D

aa men iaf s¨å har det vart en helt okej helg, va ute i fredags, det sööööööög så jag dissade tidigt och försvann iväg.
sen vaknade jag upp och va tvungen att åka hem för på kvällen väntade jobb klockan 16, va ju inte jättejätte sugen på det men de gick det med.
när jag kom hem därifrån sen så somnade jag direkt typ och sov till 1 idag typ, vilket va sjuuuukt sköönt eftersom jag inte har sovit ut på jagvetintehur länge:)
men iaf så va jag borta en sväng och kollade på när a-laget spelade, men kollade bara första halvlek sen orkade jag inte med skiten mer så jag åkte hem o la mig i soffan o kollade på greys o one tree hill :)
nu tänkte jag snart hoppa in i duschen, börjar kvart i 7 imorgon så det blir till att gå upp tidigt igen.  får se lite vad som händer i veckan mer, är ledig på torsdag.. BARA. ledig 1 dag på hela veckan, jag kommer dö.

PUSS


RSS 2.0