...

And darling you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful ♥




-lucky-

hejohå.

eehhh, sitter här isolerad på mitt rum, Sandra har magsjuka typ och det har jag INTE tid att ha just nu. känns som om det är jävligt mycket nu, hinner inte riktigt med allt som jag borde och vill hinna med.. TEX KÖRKORT. snälla döda mig, borde haft det för as länge sen! mår dåligt bara av tanken på att jag inte har det än asså..

men iaf inget gnäll här, jag är glad oxå:D mest glad faktiskt.
i fredags så va jag ute med julia och antonia vi va på förferre hos ngn och de va jätte trevligt!
sen blev det centrum as alwayyyyyys typ. sen gick jag till baby på gh o störde honom haha, sen hamnade jag hos honom och sen vet ja inte hur mycke klockan va när han kom hem sen o gosade ner sig jämte mig:)) mysiiiiiiisss <333
sen iaf så vaknade vi ngn gång dagen efter o gick till sibylla o ätade. sen pyste jag hem, mådde as dåligt o va bakis som faan så ja la mig o slappade sönder i soffan ett tag. Sen ringde andreas o va party sugen, och vad är bästa medecinen mot baksmälla?;) PARTY igen. så andreas peter o fältskog kom så vi va hos mig o drack, sen kom även julia o joinade. sen kom min sötnos och co och joinade :D  
sen på söndagen skulle jag jobba, spyyyy.
så jag fick pallra mig ut till öa för att sedan torka spya (y)
sen jobb även måndag. 7-15 yeeey.
sen i gårkväll så åkte jag till stan igen o myste med baby.
och idag har jag oxå jobbat.
nu tänkte jag snart lägga mig o kolla på film o sova, ska jobba även imon. men börjar kl 15 så har sovis:)

pussgodnatt
 


-mabye I'm amazed-

hejsan.
nu sitter jag här och har precis duschat, ska jobba om 1 timme cirkus, ska jobba åt mammut 16-10 i mon bitti.
slipper jobba dag imon iaf så då blire staden igen!
igår så va jag och julia på bio, flickan som lekte med elden. Tycker den va sådär faktiskt. rätt seeg sådäruvet, men de är ju en sån där film som man bara måste se.
sen efter de så åkte vi till baby, han jobbade. sen kidnappade jag med honom hem till sig :D
sen imorse så va ja tvungen att åka tidigt för atte ja skulle ju egntligen börjat jobba kl 12, men när ja sitter på bussen så ringerom o säger att ja kan jobba jour ist o då kan jag börja 4. yee.
venne riktigt vad som händer i helgen, Meeen de märker vi ;)

 

du gör mig lycklig <3


- i only wanna be with you -

I want to be
What you always needed
Then I'll hope you see the heart in me 
                      
 ♥




imorgon så ska jag ta spruta, och jag brukar inte vara rädd för sån skit och egentligen är jag inte direkt rädd för o ta den nu heller, men ja vill fan inte bli sjuk och lam i hela armen typ, har inte tid att vara sjuk nu..
Men jag dör la inte förhoppningsvis ;)
Idag vaknade jag upp brevid min sötnos, och det finns inte mycket som är bättre än det om ens något! sen så vid typ halv 1 så va jag i skolan, USCH! skulle göra de där förbannade religonsprovet typ om judendom kristendom och islam. hallå jag är USKA jag skiter väll i allt som har med det o göra? klarar mig kanonfint utan att veta det.
iaf lär ju få ig men då ska jag göra det muntligt med ann-britt iaf och då kommer de gå mycket bättre för prata är ja bra på :] 
provet tog väll typ en kvart o göra eller ngt;) så efter det så träffade ja på cajsis o forsbeerg o hejohå va roligt de va o se dom då, haha.
sen kännde jag att ja va tvungen att gå ner på stan o tröstshoppa lite, fick me mig ett par leggings, ett par öronhängen och sminkgrejjs typ.
sen va jag nöjd o glad så ja åkte till babys jobb o satt där o fulade mig ett par timmar typ :)) de va myyyys som alltid , han är sötast jag lovar! och han är MIIIN <3 
sen pyste jag hemmåt o på bussen träffade jag mina systrar, nice. så storasyster emelie fick aggera mamma o ge dom pengar. tattarungar är varom är asså :D höhö. sen när jag kom hem så färgade jag håret och det blev nog bra det med, orkar inte föna just nu så får se hure blev imon.
imon ska jag på bio med min lilla älsklingsjulia:) flickan som lekte med elden ska vi se. hoppas den är bra.
Nu ska jag väll snart sätta på en film, har bytt ut vänner för en tid, ( vill ju inte tröttna, har ju sätt på vänner typ varje kväll i mer än ett år nu typ.)  så nu äre mysteriet på greveholm som rullar på datorn här på kvällarna :]
SA JAG FÖRESTEN ATT JAG SKA TA SPRUTAN IMORGON?

puss


I'M SO LUCKY LUCKY.

HALLOOOO!

sitter just nu på jobbet, as segt verkligen. men hhar bah en o en halv timme kvar sen är jag freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o då ska jag itne jobba fören på onsdag.
på tisdag ska jag till skolan o göra prov i religon så imorgon måste jag plugga vilket suger för jag orkar inte egentligen. menmen, har verkligen bestämt mig för att kalra det här nu och då ska jag göra det oxå.
på onsdag ska jag ta sånhär svininfluensaspruta. jag kommer säkert dö eller liknande.. kommer säkert göra svin ont oxå. buuhuu.
Meennee nu larmar kicki på mig så jag måste kuta. vi hörs

pusssss


-SO WHAT-


im still a rockstaaaaaaaar ;)

 


 





PUSSSSSSSSS


-when it was good-

tjenatjena.

är nu hemkommen efter en otroligt trevlig vistelse istan (a)
iaf så började vi ju igår med förferre hemma hos juliababy, de droppade in trevligt folk o vi satt o spelade kort o hade det gött, fast tydligen så va vi lite för högljudda så grannen kom o gnällde, vi sket i vad och körde vidare som vanligt.
sen innan vi precis skulle draaaaaaa, så hände det en liten olycka. OCH FÖRENGÅNGSKULL VARE FAN INTE JAG SOM VA INBLANDAD. hihi.
sen typ runt 9 tiden åkte vi ner till stan. det blev centrum, hatar de egentligen men eftersom ja hade trevligaste sällskapet denna kväll så kan det ha varit bästa kvällen på jävligt länge.
iaf så tappade jag som vanligt bort alla, julia tappade bort sin mobil så de va mest typ leta efter henne så att hon skulle hamna på samma buss som mig, men gjorde hon det ändå;)? nej.
men jag hade mycket trevligt sällskap ändå (:


sen idag vet ja inte riktigt när vi vaknade. men Ja va iaf as hungrig på mac donalds mat så vi drog dit o flötade sönder.
sen så väntade match på mariebovallen och tyvärr gick de inge vidare där. men vinn nästa gång sen så jävlar okej:D
sen efter matchen så åkte jag o träffade min sötnos. och det var mysigaste ever!



åhååååå i like !


puss på er.

beautiful day

yes  då har jag hamnat framför datorn igen då.
försöker ladda hem en film men det går fan inte? vad är felet.
jag som är världens mest otekniska människa oxå fattar fan ingenting:(

imon iaf så ska jag äntligen lämna ön, och åka in till staden o civilisera mig med folk igen.
blir nog nice, hinner kanske även med en liten shopping runda om allt går som planerat i like.

puss



eeeeeeeey

tjäääännaaa!

sitter här och har nyss duschat, ska snart lägga mig och kolla på vänner som vanligt, måste bara fixa lite saker först.
imorgon ska jag jobba :) i hemtjänsten, göttsnack jodå men absolut, vem vill inte jobba hela jävla dagen eller ? typ 8-13 sen en liten fånig rast på ett par timmar o sen tillbaka o jobba typ 16-20 sen. nae men jag är glad att jag får jobba, borde inte gnälla så som jag gör, tänk på dom fattiga barnen i afrika som inte ens får mat varje dag:( o jag gnäller över att jag ska jobba några töntiga timmar imorgon? lika bra att jag jobbar, annars hade jag antagligen bara legat o sovit dom timmarna ist. men nu kan jag göra nytta o typ tjäna pengarist för att typ sova bort mitt liv. ööh fattar ngn ens vad jag skrev nu? jag gör det inte.
skitsamma.
på fredag är det fest! då kommer andreas hem o vi ska ut o härja igen som vanligt..

tack för mig.

studenten, livets dag!


puss

yeah

hallå hej ja.

eeh måste bara börja med att gnälla lite.

för de första så har jag as mycket lust o pissa på två personer.
för det andra så har jag jävligt mycket skoskav i mina skor.
för det tredje måste jag sluta upp att köpa så mycket onödig skit som jag har gjort dom senaste månaderna,    

för det fjärde sååååååååe kommer jag inte på något mer just exakt nu, kanske återkommer.

eller jo! kom på nu föresten, har lust att pissa på en person till, uhäää palla dig,
Nu har jag gnällt lite höhö.

idag vaknade jag typ inte förens runt 14 tiden, älskar att jag kan sova hur länge jag vill nu förtiden, men kommer nog tröttna på det såsmåning om oxå. Va lite i valet o kvalet på om jag skulle åka in till stan eller inte, men efter lite eftertanke så bestämde jag mig för att jag nog behövde åka in o slösa lite cash ändå, men det suger ju att åka själv right, så jag askade jåpan om hon va sugen på att joina o de va hon :D så vi drog in runt 4 tiden o fick med oss lite skit hem.

Nu sitter jag här och är göör hungrig verkligen, men finns det någon mat som duger åt mig i kylskåpet? nej. får sova hungrig inatt tills mamma kommer hem med mitt bröd och baconost imon när hon slutar jobba runt 10 tiden. det blir nice det(Y) .. iaf så ska jag gå brevid i hemtjänsten på onsdag och torsdag, jippie verkligen as roligt, verkligen.. men det lir nog bra det med tillslut. sen på fredag blir det fest, andreas kommer så då blire livat igen ;D har gjort klart praktiken oxå föresten, känns fett gött o jag fick en riktig fläskig omdömning av min handledare oxå så mina gamla lärare på ED kommer att tappa hakorna när dom ser det ;) höhöööh. Nu har jag bara matten, religonen, naturkunskapen och den konstiga kursen kvar att läsa upp sen är jag nöjd och såå.

nu funderar jag starkt på att sätta på vänner o typ ta en kaka o ligga och gnaga på o små glo på tvn,  bjussar på lite bilder från i fredags när vi firade mig för att jag fyllt 19 på fredagen.

puss



min råsa rosett är så älskvärd.



mina babes.

jag o jullan .


RSS 2.0