heelgeen

Inte direkt för att jag är på bättre humör just nu, men ändå. Tänkte berätta om mina senaste dagar.

I fredags så jobbade jag till klockan 1. Sen åkte jag direkt in till stan, Feestsugen som en jävla idiot. Fick magsår av att se alla glada studenter och blev avundsjuk som fan över att dom va så glada och såg ut att ha sitt livs bästa dag typ. Vill oxå ta studenten, igen. the best day eveer!
iaf åkte hem till lägenheten, började fixa mig dirr. Jullan kom och vi började dricka. Sen ringde kusin och ville joina så han kom dit och vi drack och drack. Jag blev as full och minns inte så mycket. Helt plötsligt sitter vi i taxin på G ner mot stan.
Mötte upp jocke och dom och drog in på amor om jag inte minns helt fel. Sen va vi på piren iaf kommer jag ihåg oxå haha. Hade en kanon kväll verkligen med underbart folk. Sandra, Jullan, Andreas och jocke ♥
jullanbabe and me ♥


Vaknade iaf upp runt 2 tiden dagen efter och fattade inte riktigt vad som hade hänt eller typ var jag ens va haha. 
fick iaf lite mat serverat och sen åkte jag hem, kändes fortfarande som jag va full då. Sen spenderades lördagskvällen hemma i soffan.

På söndagen var det fotboll heeela dagen.
Och idag har jag jobbat.På torsdag ska jag på förhör oxå... orkar itne ens yttra mig men livet kommer bli surt för en viss person när jag har varit där iaf.

Nu ska jag ut och ta en cigg. jag veet, skulle sluuta idag. Men det händer alldeles för mycket saker i mitt liv nu så jag pallar inte det nu. Men jag ska.. jag lovar.
puss ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0